Stuc werkzaamheden

Glad stucwerk

Onder pleisterwerk wordt glad en strak stucwerk van de wand of het plafond verstaan. Deze techniek kan zowel binnen als buiten toegepast worden. Pleisterwerk bestaat uit een dunne laag hechtgips. Het voordeel hiervan is dat het zowel behang- als sausklaar afgewerkt wordt. Pleisterwerk is geschikt voor elke ruimte.

Voordelen:
Voor binnen
Geen kleurverschil
Gemakkelijk schoon te maken

Raapwerk

Dit is het vlak en waterpas maken van ruwe muren en plafonds. Dit wordt gedaan door middel van een laag gipsmortel. Deze laag wordt zowel machinaal als met de hand aangebracht. Raapwerk wordt gebruikt om scheve of beschadigde muren weer recht te maken. Door de dikte van raapwerk kunnen rondingen mooi afgewerkt worden. Raapwerk is uitermate geschikt voor vochtige ruimtes.

Voordelen:
Geschikt voor rondingen
Geschikt voor beschadigde muren
Waterbestendig

Sierpleister

Sierpleister is een decoratief wandafwerkingsmateriaal, dat je in verschillende structuren aantreft, van erg fijn tot zeer grof. Sierpleister is een verzamelnaam voor verschillende soorten stucwerk, zoals spachtelputz, miniputz en granol. Spachtelputz is een binnen en buitenkwaliteit sierpleister op kunsthars basis met een grote kleurvastheid en een waterdamp doorlatend vermogen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen